Med färsk potatis och sparris plus ett glas kall bourgogne. En hollandaissås med citron är så gott till t ex lax som det blev en lördagkväll ute i havsbandet
Vem vet, men jag kan bara instäma i att det är fantastiskt gott tillsammansmed färska skaldjur, prova dessutom att riva ner lite parmesan och chili i den så når aiolin till sjunde himmelsen
Servera allt, gärna tillsammansmed lite romansallad och extra oliver. Men en härlig heldag på Rågsäcken med bad i Mälaren och sveda och värk efter att ha glömt solkrämen under förmiddagen resulterade i en god vegetarisk middag
MUMS på bryggan med smakrikt vitt eller tunnt rött typ bourgogne. Plockade spenat från landet (det blir inte så mycket, svårodlat) men ack så gott och grävde upp mer fin och ljus potatis
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade medoch smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute medtillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfiloch finhackad rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.