Den fick inte vara för lös, då rann den bara av osten när den hamnade i fritösen. Bakade in Gorgonzola i ett litet paket av Smördeg och serverade med varm Björnbärssylt
Smaka av med salt och peppar. Servera gratängen med potatis, gärna stekt eller ugnsrostad. Nu börjar semestrarna ta slut för många och allt återgår till det vanliga igen
Mot slutet av året fick jag dock inse att jag nästan hade tagit vatten över huvudet. Matuppdrag, kurser, politiska uppdrag, tjänste- och privatresor, arkitektoniska projekt och livet med mina två grymma barn har fyllt varenda dag med både stora och små insikter
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
För många år sedan när Lena fortfarande bodde hemma och jag tog tåget ner till Skåne för att hälsa på, hände det ibland att vi fick den här underbara grytan
Det har blivit mycket god mat och prat genom åren, det är härligt med såna vänner. Oftast när vi träffas blir det en god köttbit med flera olika tillbehör
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.