I dag fick jag lust att baka muffins, och jag knåpade ihop detta receptpå pepparkaksmuffins, glutenfria så klart och dom blev supergoda,annars kan det glutenfria ha en tendens att bli ganska torrt, i och försägså har jag inte så jätte stor erfarenhet på att baka glutenfritt eftersom jag nyss har fått diagnosen och måste pröva mej fram, men dom här sötnosarna blev goda
Vispa ägg och socker pösigt i en skål. Rör försiktigt ner gräddfil, margarin och lingonsylt i smeten. Blanda mjöl, kryddor och bikarbonat i en annan skål
Hacka romrussina och blanda försiktigt i glassmeten. 2 liter5 dl vispgrädde1 brk sötad kondencerad mjölk1 vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljsockerRom-russin. 1 dl rom1 dl russinDagen före lägg rom och russin i en skål och låt stå och dra i kylen ett dygn. 1 dl russin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.