150 g pepparkakor (glutenfria pepparkakor)2 msk kakao1 msk vaniljsocker1 msk pepparkakskrydda – valfritt, förstärker smaken av pepparkaka. Garnering150 g sötmandel75 g hasselnötter200 g mörk chokladRiv mandelmassan grovt och skär smöret i mindre kuber
200 g riven kokos 1 burk sötad kondenserad mjölk (ca 397 g) 1 tsk pepparkakskrydda Garnering. Ca 1 dl kokos Recept på kokossnöbollar hittar du HÄR. Håller sig upp till 7 dagar i kylen och 1 månad i frysen. 1 burk sötad kondenserad mjölk. 1 tsk pepparkakskrydda. Ca 1 dl kokos. 1 m
ca 25 st 2 dl sötmandel 100 g urkärnade färska dadlar 2 msk agavesirap 2 msk kokosolja 3 msk kakao 1/2 tsk pepparkakskryddor 1 krm salt ca 2 dl rostade mandelspån Lägg till i inköpslistan
100g Smör. 11/2 dl socker. 1 msk pepparkakskrydda. 100g Smör. 11/2 dl socker. 1 msk pepparkakskrydda. Dom här är så enkla och ändå så goda och perfekt att göra nu i jultid
100 g pepparkakor. 100 g philadelphiaost. 185 g vit choklad. 1. Dom blev riktigt goda och Nora hon var nog den som gillade dom mest 100 g pepparkakor. 100 g philadelphiaost. 185 g vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.