Ger ca 50 skorpor 100 g smör 1/2 g saffran 1/2 tsk salt 100 g sötmandel 100 g vit choklad 6 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 1 dl torkade tranbär 3 ägg 2 1/2 dl socker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Rör ned den smälta chokladen och blanda om väl. 4 äggulor1 dl florsocker med citronsmak500 g Mascarpone (alt Ricotta för ett lite billigare alternativ)150 g vit choklad75 g finkrossade mandelbiskvier1 paket frysta tranbär - eller färska jordgubbar när det är säsong för det½ dl Limoncello eller annan citruslikör1 msk ljus agavesirapcitronmelissblad eller annat gröntBryt chokladen i mindre bitar, och smält den över vattenbad
Bryt chokladen i mindre bitar och mica in tillsammans med tranbären. 100 g vit choklad. Mixa snabbt ihop vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, florsocker och smör i tärningar till en deg i matberearen
I fredags bakade jag dessa tarteletter med en fyllning av tranbärskräm, vit chokladganche och toppade med krossade polkagrisar och de andra tre med italiensk maräng
Tillsätt nötterna, bären och chokladen. 30 gram grovhackad vit choklad. 30 gram grovhackad vit choklad. Igår kväll gjorde jag cookies, dom var väldigt populära och jag fick göra nya idag för att kunna göra ett inlägg till er med bild, för ett inlägg på bakverk/mat utan bild är som en lussekatt utan saffran
Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Inlägget Vit & mörk choklad brownie dök först upp på Hannas Bageri. Är de söndag så är de tänker jag Ja älskar ju både den klassiska mörka choklad brownien men också den vita choklad brownien (även kallat blondies) och fick då härom dagen en idé om att slå ihop dessa två till en och samma brownie
En kaffedrink med vit choklad. Värm mjölken och den hackade chokladen i en kastrull på medelvärme. Rör hela tiden så inte chokladen bränner fast i botten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.