Pepparkakor - både hårda och mjuka
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pepparkakor
  • 210 g Strösocker
  • 100 g Smör
  • 1 st Ägg
  • 1 dl Mörk sirap
  • ½ dl Mjölk
  • 5 g Bikarbonat
  • 4 g Kanel
  • 2 g Salt
  • 2 g Mald Ingefära
  • 2 g Mald nejlika
  • 3 g Kardemumma
  • 480 g Vetemjöl.
  • Mjuk pepparkaka
  • 1 st Ägg
  • 4 dl Mjölk
  • 320 g Strösocker
  • 130 g Ströbröd
  • 100 g Smält smör
  • 320 g Vetemjöl
  • 15 g Bikarbonat
  • 3 g Mald nejlika
  • 3 g Kanel
  • 2 g Salt
  • 2 g Kardemumma
  • Till att smörja formarna.
  • 30 g Smör
  • Kristyr
  • 125 g Florsocker
  • 30 g (ca 1) Äggvita
  • 5 g Citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.