Pelargonkaka
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kaksmet
  • 2 ½ dl vispgrädde
  • 2 ½ dl strösocker
  • 2 ägg
  • 3 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Finhackade blad av citronella el. annan doftpelargon
  •  
  • Glasyr
  • 5 dl florsocker
  • 1 äggvita
  • 1 tsk saft av citron
  • Vaniljsocker
  • 4-5 finhackade citronellablad
  • Rivet skal från 1-2 citroner
  • 2 msk rödbetssaft (för färgning av glasyren till rosa)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.