En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök och fetaost
Pastasallad med pesto och soltorkade tomater är gott till buffén eller som tillbehör till grillat. Eller ha den som en bas och tillsätt räkor, kyckling eller något annat gott kött
När det är så varmt ute passar ju en kall och mumsig pastasallad. Nu har jag sett den här pastasalladen florera i flera matgrupper på fejjan, så jag var tvungen att testa
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Blanda dressingen och smaka av. Blanda allt på ett fat och skeda dressingen över. salt och svartpeppar. 1,5 dl olivolja 1 msk rödvinsvinäger salt och svartpeppar 2 msk vatten 1-2 tsk ljus dijonsenap 1 klyfta vitlök, pressad
Lägg dem i en stor plastpåse, tillsätt salt, socker och vitpeppar. Häll av vätskan, lägg fiskbitarna i ett durkslag och spola av dem snabbt med kallt vatten
Putsa och skär fläskfilén i skivor. Grilla köttet och salta och peppra under tiden. Lägg alla ingredienser till peston i en bunke och mixa dem med stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.