En riktigt god pastasallad att lägga på minnet inför sommarens picknickar, bufféer och grillkvällar. Pastan blandas med crème fraiche och hemmagjord pesto, grillad kyckling, knaperstekt bacon, paprika, purjolök ochfetaost
Skala och finhacka rödlöken, lägg den i en stor skål med en nypa salt och svartpeppar. Koka pastan i en stor kastrull med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
1 l pasta penne, kokta 2 avokador 3 tomater 1 rödlök ca 100 g fetaost 10 cm purjolök, det vita 1 kruka färsk basilika 2 klyfta vitlök 1 knippe gräslök salt peppar 1 dl rapsolja 0,5 dl olivolja
Blanda med de halverade körsbärstomaterna och ruccolan. Servera med avocadon bredvid. Efter en roligt arbetspass igår blev det tårtkalas och sen lite fix hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.