Jag kan tänka mig att det blev extra god just för att det var hemmaodlade, nyskördade tomater, men jag har gjort den på köpta också och det var himmelskt gott det med
Det här är ett av dom mer klassiska recepten på tomatsås. Tomater, halverade. Det är en grundsås som man får salta och tillsätta olja när man ska använda den
En synnerligen snabb- och lättlagad pastasås med en härligt mustig smak, men som på samma gång är frisk och fräsch tack vare de färskatomaterna som går i mot slutet av tillagningen
Mozarella är ostens svar på marsmallows, konsistensen blir mycket roligare i varmt tillstånd. En handfull färska örter, här koriander men basilika eller timjan går minst lika bra
Provade en ny bönpasta idag också, proteinrik, vegansk och gjord på gröna sojabönor. Den var god och är ett bra alternativ till vanlig pasta Till den gjorde jag en god pastasås med bland annat mozzarella, tomater och babyspenat i Recept kommer här nedanför
Inlägget Läcker pastasås med kyckling, spenat och tomat dök först upp på ZEINAS KITCHEN. Hacka kycklingen och lök i tärningar, hacka soltorkade tomaterna i mindre bitar, finhacka vitlöksklyftorna och dela cocktailtomaterna i halvor
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Tillsätt därefter krossade tomater, vatten, buljongtärning och kryddor och koka tills att morötterna nästan är klara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.