Bönpasta med god pastasås av baconoch kyckling, perfekt för Nocarb, LCHF. Efter en titt i frysen grävde jag fram lite smårester och det blev till en god Pastasåsoch till det kokade jag bönpastan från Risenta
Tillsätt kyckling, crème fraiche, grädde och tacosås. Fräs lök, baconoch champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Servera med bandpasta (gärna färsk), klyftpotatis och/eller en god grönsallad. Avsluta med riven ost. Klipp och kraperstek baconetoch strö det sedan över kycklingen
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris ochbroccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.