Dofta mjöl över blandningen och tillsätt grädde tills du har en (ganska lös) stuvning. När du har fått till en mustigstuvning, späd undan för undan med Crème Fraichetills du får en konsistens som passar som pastasås
TwitterSkrivutFacebookE-postGillaGillaLaddar. Häll över krossadetomater och alla kryddor. Detta är en härligt god sås som du enkelt gör vegetarisk om du utesluter nötfärs och ökar mängden belugalinser
Stödet fanns där helatiden och viskapadeväldigtsnart en starkgemensamheti gruppen. Det händer så klart en hel del både vad gäller vikten, men också itankar och beteende
Vi köper oftastflis på Falkenbergslaxrökeri som består avaleflis med lite enbär i. Först gör en saltlag och mängden av den är ju beroende på vad du skallröka
Strimlaskinkan och bryn den istekpanna. Här i huset är viallihopaolivälskare (utom möjligen E som ännu intesmakat) så dennapastasås som jag gjorde någradagarsedan föll allaismaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.