Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
TO DIE FOR pastagratängmedkycklingoch curry. Du kan förbereda pastan i god tid innan servering och om du vill så kan du skippa kycklingen eller byta ut grönsaker efter smak
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Krydda den med peppar ochkycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Köpte med mig färdiggrillad kyckling hem i fredagskväll, som vi åt pomme, blandad sallad och olika såser till, och på lördagen gjorde jag en pastagratäng på resterna som blev av kycklingen
salt och svartpeppar. 600 g kycklingfilé. 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond. 400 g tagliatelle 600 g kycklingfilé 0,5-1 citron, färskpressad saft 2 msk olivolja 1 torkad smulad peperoncino (chili) 1 msk färsk rosmarin, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad 2 msk olivolja salt och svartpeppar 150 g gorgonzola 250 g ricotta 1 dl utspädd kycklingbuljong, gjord på tärning eller fond 1 dl matlagningsgrädde färskriven parmesanost, för att strö över
Jag bjöd mina tjejkompisar på en god och enkel pastagratäng i lördags. Men passar först på att njuta av tystheten och lugnet med lite tända ljus, en kopp te och en frukostmacka
Den här goda pastagratängen såg dagens ljus när jag fått lite för mycket kokt pasta över. Jag hade dessutom räkor över efter midsommarfirandet, och tillsammans med bladspenat från frysen och en god kryddblandning från Krusmyntagården blev det en riktig festrätt mitt på blanka vardan
Häll sedan såsen över pasta-kycklingröranoch rör om alltihop med en stor slev. Börja med att koka pastan, häll av vattnet och häll över en matsked olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.