Slanta upp korven Skölj och skiva champinjonerna och purjolöken Fräs champinjoner, lök och korven i lite smör Slå över krossad tomat Krydda med salt, peppar, persilja och soya Låt puttra ihop ca 10 minuter Rör ner creme fraiche och krydda på mer om det berhövs Servera med pasta 4-6 port
Vet faktiskt inte varför rätten heter "Ungersk korvgryta" vet inte vad som är ungerskt med den. Fräs detta i smör, pressa över vitlöksklyftan och strö över mjölet, rör om och späd med mjölk, vatten och chilisås
Det var i alla fall en knackkorv med hög köttprocent och utan natriumglutamat som jag hade skurit i bitar, fräst i smör, hällt på ett par deciliter grädde, rört ner en halv svartpeppar-castello och låtit puttra en stund
Häll pastan i stekpannan med grönsaks-och korvsåsen och rör om. Hacka grönsakerna grovt och mixa dem tillsammans med chilifrukten(utan stjälk) i mixern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.