Det här är en pastarätt som jag gärna gafflar i mig, med massor av nyriven parmesan över. I en klassisk puttanesca finns massor av smaker som jag gillar
PastaPuttanesca betyder "Pasta på horans vis" enligt Wikipedia. Jag använde krossade tomater istället för hela och rörde ihop såsen med pastan innan servering och det fungerade alldeles utmärkt
Pastaputtanesca är en klassisk pastasås från södra Italien med läckra och smakrika ingredienser. Koka under tiden pastan enligt anvisningarna på förpackningen
Pastaputtanesca låter mer glamoröst än skökans pasta inte sant. Låt pastan rinna av ordentligt och lägg tillbaka den i kastrullen så den håller sig varm
Under tiden som du kokar pasta fräser du hackad vitlök i olivolja och tillsätter hackade sardeller, fräser en stund och pressar i en halv citron som du sedan lägger i (använd helst ekologisk eller tvätta den noga innan)
En enkel och lättlagad pasta i tomatsås med grädde och ost. Koka pastan under tiden och sila av. Vänd sedan i pastan och den rivna osten, rör om tills osten smälter och såsen täcker pastan
Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen. Vegetariska pasta med massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta
Krämig, gräddig pasta. Pasta Pappardelle. Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnet och rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.