Pasta puttanesca i variation
Gourmeten | En livsnjutares dagbok
Gourmeten | En livsnjutares dagbok
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 finhackad lök
  • 2 klyftor fint skivad
  • 1 fint skivad röd chili
  • 400 gram tomatkross
  • 16 svarta urkärnade halverade svarta oliver
  • ½ tsk torkad oregano
  • ½ tsk torkad basilika
  • 6 finhackade sardeller
  • 2 msk kapris
  • 1 finhackad lök
  • 2 klyftor fint skivad
  • 1 fint skivad röd chili
  • 400 gram tomatkross
  • 16 gröna urkärnade
  • hackade oliver
  • ½ tsk torkad oregano
  • ½ tsk torkad basilika
  • 1 burk tonfisk
  • 2 msk kapris

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.