Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Häll av pastan i ett durkslag och blanda den därefter med grönsakerna i gratängformen. Häll över de uppvispade äggen och toppa gratängen med skivad mozzarellaost
Blanda den kokta pastanmed gräddsåsen och tillsätt riven parmesanostoch sköljd spenat. Pasta. Blanda om väl och smaka av och krydda ev mer med salt och peppar
ev parmesanflagor. Jag gillar fortfarande pasta, men nu finns det ju så många olika spännande sorter att välja på, även glutenfria, och inte bara "macaroni"
4 250 g pasta (t ex pappardelle) 500 g rå salsicciakorv 1 msk olivolja 1 riven vitlöksklyfta 50 g hackade valnötter 1 kruka hackad persilja 1 dl riven parmesanost salt och peppar ruccola ochparmesanost till servering Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
den här supergoda krämiga pastanmed färskost ochbroccoli som hamnar på middagsbordet här hemma. Denna typ av maträtter passar alldeles utmärkt just nu när jag känner mig lite slö, slapp och likgiltig
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.