Man gör en fantastiskt smakfylld kyckling som sköter sig själv i ugnen en stund och sen serverar man den välsmakade och saftiga kyckligen tillsammans med en otroligt krämig pasta med örtsmak
Varför inte göra en god gratäng av alla familjers vardagsrätt, pasta och köttfärssås. Det som är så bra är ju att detta är verkligen helt perfekt att ha som matlåda, just pasta håller sig rätt bra att värma en gång till (till skillnad från t
Servera till pasta. 3-4 kycklingfileér 4 pers10-12 färska champinjoner1 röd paprika1 ask philadelphiaost2 dl grädde4-5 msk pesto2 msk honungsalt,pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek så den får färg
Koka pastan enligt förpackningen. Blanda pasta med tomat, mozzarella och pesto. Pasta pesto med tomat och mozzarella (4 portioner). 500 g pasta. 500 g pasta
Tillsätt peston i pastan och sockerärterna. 400 g pasta 150 g sockerärter300 g parmaskinka, tunt skivad. Koka pastan enligt paketet, låt sockerärterna koka med de sista 2 min. 400 g pasta
Koka pastan al dente, enligt förpackningen, skölj och låt den rinna av. Blanda såsen med pastan i en serveringsskål, dekorera med basilikablad och pinjenötter
Det var då vi gjorde denna goda pasta med halloumi och pesto. Halloumi blir lätt problematiskt i matlådor, men denna goda pastarätt höll sig faktiskt riktigt bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.