Just att blanda all pastamed all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. I den här rätten kokas pastan färdig i såsen vilket gör den härligt krämig och god
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Blanda pastamed köttfärssås. Under tiden koka pasta enligt avvisningar på paketet. Lägg olivolja, gullök i tjockbottnad, djup kastrull och fräs på medelstark värme tills löken är guldfärgad
Pennepasta och grön broccolisås med en god smak av rökt lax som lyxig topping. Koka pastan i rikligt med saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda Philadelphia-osten med mjölken i en liten kastrull och rör på svag värme tills Philadelphia-osten smält
Sila av pastan och blanda ihop med sås och bönor. Smaka av med salt och rikligt med svartpeppar. Koka 300 gram pasta enligt anvisning på receptet. Hetta upp en panna med 1 msk olja och fräs lök, svamp och tomat i ca 5 min. Duka 300 gram penne rigate
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.