kruksallad, isbergssallad eller dylikt). Gärna i minst en timme för smakens skull men har du inte tid kan du låta den stå medans du fixar i ordning resten av salladen (se då till att ha skivat löken väldigt tunt samt skaka burken ordentligt)
Häll av dem och spola dem medkallt vatten tills de svalnat. Rör ihop smetana med tomatcrèmen. 400 g250 g haricot verts1 silverlök eller två mindre knipplökar1 vitlöksklyfta2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkadetomatersalt, svartpepparGÖR SÅ HÄRHäll av kronärtskockorna och låt dem rinna av, dela dem i mindre bitar. 2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkadetomatersalt, svartpeppar
Servera med färsk pasta och toppa med färsk basilika. Krämig, gräddig pasta. Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkadetomater, vitlök och grädde
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Lagade en krämig pastamed chorizo, lök och soltorkadetomater. Koka pastan i saltat vatten. Tillsätt de soltorkadetomaterna, osten och krydda med salt och chilipeppar
Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra
Servera med valfri pasta, men gärna nån sorts bandpasta eller spaghetti. Äntligen en pastasås till som ungarna älskar, lite mer variation i pasta-träsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.