4 4 port pasta (gärna spaghetti) 380 g kokta borlottibönor 240 g kalamataoliver (urkärnade) 1 rödlök 250 g körsbärstomater 1 dl riven grana padano 150 g haricots verts 1 tsk olivolja 1 vitlöksklyfta 130 g pesto arrabbiata 2 dl vatten salt peppar 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Hur är det då medsötsuget. Det har däremot blivit ett helt annat sätt att tänka på och omkring mat, vilket vi i och för sig har gjort annorlunda några månader men detta tankesett passar mig bra och jag är nöjd med den slags mat vi har på menyn
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
En ljuvligt god pastamed lax- och dillsås. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. En utmärkt lördagsmiddag med få ingredienser och ytterst lite ansträngning
En snabb, enkel, billig och god pastarätt. Koka pastan. Vispa ihop mjölet med lite av mjölken i en kastrull, vispa sen i resten av mjölken och låt koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.