Blandapastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften avruccolansamt de soltroakdetomaterna. Låt den färdigapastanrinnaav i ett durkslag men spara lite avkokvattnet
Eftersom vi redanharskickatvidareawarden en gång så gör vi det lite lätt för oss denna gången och skickardenna till alla er som kämpar på medsinabloggar där ute i cyberrymden
Blanda såsen medpastan i en serveringsskål, dekoreramedbasilikablad och pinjenötter. Kokapastanal dente, enligt förpackningen, skölj och låt den rinnaav
Serveramedpasta och frön. Färsk kokt pasta. Saltpeppar och timjan. Knaperstekt broccoli. Rostade frön. Stek broccolin på hög värme i olja undertiden och lägg sedan i grytan
Färsk, riven pepparrot efter smak. salt och nymalensvartpeppar. 400 g valfripasta. 400 g lövbiff. ca 20 cm purjolök. 1 vitlöksklyfta. 3 msk grov dijonsenap. 2 dl créme fraiche. 2 nävarruccola. 1 knippe bladpersilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.