Vi (för det var faktiskt inte jag som lagade maten) använde en mild getost och det blev alldeles utmärkt!Pasta med getost, serranoskinka och parma(2 port)
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
den här supergoda krämiga pastanmed färskost ochbroccoli som hamnar på middagsbordet här hemma. Denna typ av maträtter passar alldeles utmärkt just nu när jag känner mig lite slö, slapp och likgiltig
Till lunch kanske det passar med denna vårligt ljusgröna och alldeles väldigt goda soppa som hastigt snoddes ihop häromdagen när maken oväntat ochmed kort varsel aviserade att han skulle komma hem på lunch på väg till något uppdrag
Låt pastaochbroccoli rinna av. Koka pastan. Vänd strimlorna i mjöl blandat med salt och peppar. Vispa samman olja och citronsaft och ringla över kycklingen
Blanda pastan, broccolinmed bacon och créme fraiche. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Så här efter en lång påskhelg känns det bra med något enkelt och snabblagat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.