4 4 port pasta (gärna tagliatelle) 3 vitlöksklyftor 250 g körsbärstomater 1 msk olivolja 400 g bladspenat 380 g stora vita bönor 150 g fetaost 1/2 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan
När det är nån minut kvar tills pastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt. Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna)
Fräs tillsammans med spenaten i olivolja i stekpanna. )Häll av oljan från fetaosten och rör i även den (men släng för all del inte oljan, den kan man ha till salladsdressing eller något annat)
- pastaskruvar. spenat. Koka pasta. Jag letade fram en påse spenat i frysen och resultatet blev. Servera med den nykokta pastan, riv parmesan grovt över på tallriken
Lägg till sist i spenaten och blanda ihop såsen med pastan och lite av pastavattnet. Resultatet blev en pasta med kycklingfilé med en massa goa grejer i
Vegetarisk pastarätt. Väldigt ofta hittas påsar med trist sallad eller spenat i kylen. valfri pasta). Men den här gången hann jag använda spenaten innan det var för sent
Pasta blir det emellanåt här hemma, i synnerhet när lilla I är på besök. Tillsätt knappt tinad spenat och broccolibuketter och fräs ytterligare några minuter under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.