Avokadopasta med basilika, parmesan och rostade pinjenötter. Faktum är att vi inte äter pasta lika frekvent som förr, en medveten strategi från min sida
Avokadopasta med basilika, parmesan och rostade pinjenötter. Faktum är att vi inte äter pasta lika frekvent som förr, en medveten strategi från min sida
Jag har använt mig av rostbiff i pastasåsen som jag fick över sen jag gjorde de exotiska plankorna men det går precis lika bra med julskinka, kassler, bacon, korv, eller svamp om man vill ha den vegetarisk
Blanda ihop pastan med champinjonerna och strö över lite parmesan. Vegetarisk pasta med vitlöksfrästa champinjoner och basilika, en enkel och snabb pasta men som ändå är full av smak
Riv parmesanen. Ta stekpannan från värmen, tillsätt hälften av parmesanen och blanda runt. Servera med gräslök, nötterna och resten av parmesanosten på toppen och med citron på sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.