Koka upp och koka några minuter (här är det lagom att koka pastan). I fredags när vi kom hem från Resö var vi (jag) inte speciellt sugen på att laga mat
Koka upp och koka några minuter (här är det lagom att koka pastan). I fredags när vi kom hem från Resö var vi (jag) inte speciellt sugen på att laga mat
Tillsammans med strimlad kycklingfilé, champinjoner och paprika blev det en väldigt god pastarätt. Låt såsen koka ihop och smaka av med salt och svartpeppar
Serveras med fördel med lite nyriven parmesanost på toppen. Under tiden kokar du pastan. 3-4 kycklingfiléer 2 paket Kelda örtkryddad sås 250 gr färska champinjoner 1-2 gula lökar 1-2 vitlöksklyftor 1 påse färsk babyspenat (70 gr) salt, peppar + valfri pasta Gör så här. När det återstår 1 min av koktiden på pastan så vänder du ner den sköljda spenaten och låter den precis bli varm med resten av såsen
Strax innan servering när du tagit pannan från värmen tillsätter du strimlad basilika och riven parmesan, rör i den nykokta pastan som du kokat al dente, dekorera med basilika och parmesan och servera direkt tillsammans med broccoli
Vi hittade en pastasåsmed kyckling och avokado som vi provade, som vanligt följde vi inte receptet till punkt och pricka utan det skedde några förändringar på vägen
Att ha riven parmesanost i potatisen (som blev pressad och inte mosad) är suveränt gott och det tycker vi absolut att ni ska prova, eller det har ni kanske redan gjort
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Låt allt koka ihop och servera medpasta. ½ purjolök (eller annan valfri lök). Ett litet tips till er som kör GI, denna sås passade utmärkt att hälla över kokt broccoli med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.