Toppa tallrikarna medbacon och grovhackad persilja. Låt puttra på svag värme tills osten smält. 400 g tagliatelle. 1200 g blåmögelost. 13 dl grädde. 12-3 schalottenlökar. 11 pkt bacon. 11 knippepersilja. 1svartpepparKokapastan. 1Finhacka och bryn schalottenlöken i olivolja. 1Tillsätt grädde och smula i osten. 1Tillsätt hackad färsk persilja och smaka av medsvartpeppar. 1Skär bacon i små bitar och knaperstekden. 1Blanda nersåsen i pastan
Recept på Chili conCarne, nocarb och paleo-vänlig. Ibland när man har haft en jobbig dag så är det gott att bara få "slafsa" i sig maten, bara hälla upp middagen på en djup tallrik och sen "sleva in"
Det finns många tänkbara användningsområden för misopastan – det är en grym smaksättare. Att kombineramed nudlar är klassiskt och alltid smarrigt, menvisste du att det faktiskt går utmärkt att varieramedpasta
Börja med hacka gul och vitlök, hacka sedan chili fint. Behåll kärnorna om du vill ha merhetta. Strimla paprika på längden och börja steka alltsammans i en gryta
I detta inlägg kommer ni få recept på Chili concarnemed bönor och majs. Share. Vi kör Viktväktarnas matkasse (adlink) från City Gross varannan vecka och vi är otroligt nöjda
Undertiden som såsen puttrar ihop, koka upp rikligt med saltat pastavatten. Börja medsvampen. Koka pastanen minut mindre än instruktioner på förpackningen för slutligt al dente-resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.