G. o. d. m. r. g. n. A. l. a. i. s. å. b. f. ö. ä. e. v. t. p. K. k. j. u. U. V. ,. h. I. E. c. y. D. Ä. M. P. x. -. B. T. q. &. (. ). 1. 0. N. J. S. Å. R. 6. 2. . 3. 5. é. H. L. w. F. d l
Insikten denna gång bestod i att jag som har en förkärlek till den fantastiska styckdetaljen högrev fick för mig att göra Bolognesepå just denna detalj
Lasagne med egengjord pasta har jag nog faktiskt aldrig tidigare gjort. Det tar låååång tid och är ganska mycket jobb att laga en lasagne påhögrevsfärs från grunden
Därför passade jag på att laga favoriträtten PastaBolognese. Med det vita vinet och avsaknaden av grädde blev det en så kallad klassisk PastaBolognese, vilket jag tolkar som att det är den mest rätta pastarätten från Bologna
Så då fick det bli en bolognesepåhögrev som blev supergod. Högrev är en typiskt köttsort som inte alltför sällan finns på bra erbjudande men vi vet inte alltid vad vi ska göra av det
Servera med parmesanost och du har dig en riktig lyxig pastarätt. Denna rätt är perfekt när man är sugen på något riktigt som ska gå snabbt att tillaga
Högrev håller på att bli något av en favorit här hemma och det beror framförallt på att man kan göra mycket med det och allra bästa (förutom priset) är att det är väldigt enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.