Häll ner pastan i stekpannan med såsen. Spagetti allaputtanesca4-6 pers500 gram spagettien burk tonfisk i olja2 vitlöksklyftor1 msk avrunnen kapris30 gram sardeller i olja1 röd chili en liten knippa bladpersilja8 svarta oliver utan kärnormalen kanel400-500 gram passata eller krossade tomater1 citronFräsiga smakerTomatröran med tonfisk klar. Spagetti allaputtanesca 30 minute m
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Det här är en pastarätt som jag gärna gafflar i mig, med massor av nyriven parmesan över. I en klassisk puttanesca finns massor av smaker som jag gillar
Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Nu för tiden finns det dessutom ett flertal olika sorters pasta som är betydligt mycket nyttigare och energirikare än den vanliga vita spaghettin
Jag heter Mats Carlsson, men kallas bland vänner för Massimo. Under åren har jag arrangerat vinresor till både Italien och Tyskland och håller i vinprovningar i alla vintyper, runt i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.