Parmesanpanerad kalv med sommarsallad
nybergsmat
nybergsmat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port 500 g kalvfilé (vi tog kalvytterfilé)
  • 1/2 dl vetemjöl
  • 2 ägg 2 msk dijon senap
  • 2 msk färsk timjan
  • 3 dl finriven parmesan
  • 2 dl ströbröd
  •  
  • Dressing
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk pressad citron
  • 1 msk dijon senap
  • 2 krm salt
  • 1 krm strösocker
  •  
  • Sallad
  • 100 g champinjoner
  • 1/2 gurka 125 g mozzarella
  • 150 g minitomater
  • 1 knippa rädisor
  • 1 påse blandad sallad
  • 1 avokado 1 ask krasse
  • färsk timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.