Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Ibland lönar det sig att ge bort kokböcker i födelsedagspresent. Som när jag gav bort boken "Under valnötsträdet" av Anna Bergenström till min syster i födelsedagspresent och dessutom hintade jag lite fint att hon minsann kunde bjuda på något smarrigt ur boken och för några dagar sedan fick vi en inbjudan =) och idag har vi fått avnjuta en god meny
kycklingfileérparmaskinkahavssalt och svartpepparolivoljaBörja med att dela kycklingfileérna på längden, salta och peppra och bryn i olivolja eller smör några minuter
Parmalindad kycklingfilé med örter, ost och soltorkade tomater4 portioner4 kycklingbröstfiléer10 soltorkade tomater i olja, finhackade150 g chèvreost, smulad1 kruka basilika8 skivor parmaskinkasmör, olivolja, salt & pepparGör så här
Har precis tittat färdigt på veckans melodifestival, ingen jättehöjdare kanske. Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.