Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld medparmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
(Receptet, som jag ändrat något, kommer ursprungligen från Arla)Till kycklingen gjorde jag grönsaker i ugnen - lite liknande detta men med det som vi hade hemma just nu och det jag tyckte passar ihop med kycklingen
kycklingfiléer. Servera med ris och en sallad. Putsa kycklingfiléerna vid behov. Parmalindadkycklingfilémed ris och sallad (4 personer). 4 st kycklingfiléer
Linda parmaskinka runt kycklingfiléerna. Krydda med örtsalt och peppar. Krydda med örtsalt och peppar. Servera kycklingen och den krämiga brysselkålen tillsammans med ris
Ingredienser parmalindadkycklingfilé. Blanda maizenan med lite vatten och blanda i såsen. kycklingfileérparmaskinkahavssalt och svartpepparolivoljaBörja med att dela kycklingfileérna på längden, salta och peppra och bryn i olivolja eller smör några minuter
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.