Parmainbakad marulk med vinmos
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 marulksfiléer à 200 g
  • putsade
  • 18 skivor parmaskinka
  • Soltorkade tomater i olja
  • c:a 200g
  • 2 krukor färsk basilika
  • Havssalt
  • efter smak
  • Nymald svartpeppar efter smak
  • 1 msk balsamvinäger
  • Ruccolasallad till garnering
  • 4 smörpapper
  • A4 format
  • 2 msk olivolja till smörpappret
  •  
  • Vinmos
  • 800 g mandelpotatis eller annan mjölig potatis
  • 1 dl vitt vin gärna samma vin som serveras till maten
  • 1 dl lätt creme fraice
  • 1 dl riven ost grevétyp 50g
  • 25 gram smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.