Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEtt broccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccoli och purjolök, smula över ädelosten
I kväll blev det en gammal klassiker som jag aldrig tröttnar på - Broccoli och Ädelostpaj. Har gjort den här pajen massor av gånger och här kommer en repris igen
Tag bort stjälkarna från Grönkålen och lossa bladen försiktigt. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ringla lite olja över, lägg grönkålen på plåten rör om försiktigt och strö lite flingsalt över
Man tar bara det man har hemma och slänger i. Och så är det perfekt matlådemat också. Salt och peppar. Tryck ut i en smord form och förgrädda i ugnen medan du fixar resten
Blanda vetemjöl, smör och salt i en bunke. Tillsätt ägg och vatten, knåda till en smidig deg. Smält smöret i en stekpanna och fräs svampen under omrörning tills all vätska dunstat
Man tar bara det man har hemma och slänger i. Och så är det perfekt matlådemat också. Salt och peppar. Tryck ut i en smord form och förgrädda i ugnen medan du fixar resten
Strö över babyspenaten och den färska basilikan så att det täcker. ) Häll över 1,5msk teriyakisås, salt och peppar. Lägg över de 12 parmaskinka bitarna och täck igen alla kycklingar, lägg dubbelt om det räcker
Broccoli- och ädelostpaj. Några av er kanske kommer ihåg när jag misslyckades totalt med min broccoli- och ädelostpaj i somras (om inte kan ni läsa om det här)
En favorit som jag brukar göra ibland när jag ska få gäster är Parma och chévre quesadillas. Det blev mycket uppskattat och jag vill därför dela med mig av receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.