Forma avlånga biffaroch trä upp på spetten. De ska vara fasta och sitta kvar på pinnen. blandat med. Biffarna på pinnar innan de började brinna trots blötläggning
Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås. Tillsätt gärna andra grönsaker om du vill, och kanske vill du byta ut biffen mot kyckling
Man kan aldrig misslyckas med ingredienser som soltorkade tomater, vitlök och grädde. Fredagar har jag ingen större lust och lägga ner onödig tid i köket
Smaka av med salt och peppar. Rör i färskost, grädde, vatten och soja. Servera med ris och sallad. Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till
Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Den här rätten är inte blyg när det kommer till smaker och passar bra nu när kvällarna blir mörkare och man vill äta varm och kryddstark mat
Pensla med olja och krydda rejält med salt och peppar. Låt biffarna vila en liten stund en bit bort från glöden, så fördelas värmen bättre i köttet och det blir saftigare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.