Koka potatisarna och känn efter med en sticka om de är är färdiga. Ät dem varma medmojo picó eller mojo verde eller tillasmmans med andra varma och kalla tapas
Mixa alla ingredienser till en såsig konsistens, den ska ge en syrlig smak av vinäger, och tillsammans med de andra ingredienser väl sammansatta ge en god sås till potatis
Servera kycklingen medpotatis och mojorojo. Lägg dem i en ugnsfast form, ringla över olja och gnugga in saltet så att potatisarna är helt täckta med salt och olja
Lammkotletter med saltbakade potatisar och mojorojoPortioner. Lägg ett lager grovsalt på aluminiumfoliearket, lägg på potatisarna och täck med ytterligare salt
Börja med att skala potatisen och koka den med lagerbladet i 10 minuter häll av vattnet och låt potatisen kallna,holka sedan ur potatisenmed en tesked eller liknande och ställ åt sidan. Finhacka 1 lök hacka persiljan pressa vitlöken blanda allt med köttfärsen och fräs det sedan i en stekpanna med lite salt och 1/2 dl vin bara tills färsen har skiftat färg. Tag nu fram en kastrull som potatisen får plats i stående bredvid varandra i botten,i denna river du ned den andra löken och tomaterna som du också river tillsätt vinet som du har kvar fyll potatisenmed färsblandningen toppa med ströbröd för att låsa fyllningen och ställ ner dem bredvid varandra och koka på svag värme i 8 minuter. 8 potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.