Toppade den sedan med färska blåbär, hallon och björnbär, vispgrädde och chokladsås. Pannkakstårtan ovan fyllde jag med nutella, vispgrädde, jordgubbssylt och sirap
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Vi bjöd på världens godaste pannkakstårta toppad med massa bär. Tre timmar innan kalaset fyllde jag pannkakorna med sylt och grädde och toppade dem medbär och choklad
Servera tillsammans med en god grönsallad. Blanda den färdiga stuvningen med hälften av creme fraichen och 3 dl riven ost. Blanda andra hälften av creme fraichen med 4 dl riven ost och bred ut över tårtan. 7 dl riven ost med lite smak typ greve
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.