Vill man göra dessa pannkakor som efterrätt räcker det att servera en halv pannkaka per person. Chokladmoussefyllda pannkakor med jordgubbskräm och vispad grädde
Servera gärna med t ex färska hallon och jordgubbar eller hemkokt kompott. Åtminstone inte om man vill efterlikna ”vanliga” pannkakor – de flesta recept jag stött på och testat har varit helt utan alternativa mjölsorter (helt baserat på ägg, någon sorts mjölk och fiberhusk) alternativt gjorts på kokos- eller mandelmjöl
Servera med ex naturell kvarg och färska bär. Det blir till att gnugga de små geniknölarna vid varje mål för att få till ett nyttigare alternativ än det gamla invanda, sen att få barnen med på noterna
Mosa bananen med en gaffel i en skål, blanda sedan i övriga ingredienser. Vid servering lägger du lite kvarg mellan varje pankakare, skiva även banan och jordgubbar och lägg på
Vänd försiktigt med en stekspade och låt pannkakan bli torr på ytan på den andra sidan. ”Det blir bara pannkaka” är skriven och fotograferad av Annika Goldhammer och ges ut av bokförlaget Arena
Servera med grädde, sylt och jordgubbar eller annat gott. Härligt med långhelg. Godmorgon, solen strålar här i Skåneland och tidigt i morse blev det en underbar springrunda vid havet
Det tar sin lilla tid att steka pannkakorna men det är ganska trevligt pyssel i köket och om magen kurrar väldigt högt så är det fullt tillåtet att skicka ner en liten pannkaka eller två i magen under stekningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.