Pannbiff med ljummen dill- och rödkålssallad och grovkornig senapssås
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 450 gr potatis
  • Olivolja
  • Salt och peppar
  • 1/4 dl ströbröd
  • 1/2 dl mjölk
  • 1/4 dl vatten
  • 250 gr nötfärs
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 schallottenlök
  • 1 vitlöksklyfta Smör
  • 1 tsk vetemjöl
  • 1 1/2 dl vatten
  • 1/2 dl mjölk
  • 1/2 tärning köttbuljong
  • 1/2 dl grekisk yoghurt
  • 1 1/2 msk grovkornig senap
  • 200 gr rödkål
  • 1/4 gurka 1/2 kruka dill
  • 1 1/2 tsk flytande honung
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.