Servera med stekt lök, lingonsylt och gräddsås. Råstekt mandelpotatis till och gräddsås som fått koka nästan en timme, den ska ni prova för den borde nästan ätas med sked
Riv den andra löken och blanda i köttfärsen. Krydda med lite soja, fond, salt samt svartpeppar. När skivorna fått fin färg, tillsätter du vatten och fond
Serveras för bästa resultat med mandelpotatispuré, rårörda lingon, gräddsås från grunden och eventuellt smörstekta kantareller eller pressgurka (beroende på vad man gillar)
Servera pannbiffarnamedpressgurkaoch lingon. Fyllda pannbiffar. Slå av vattnet på rödbetorna och blanda med köttfärs, ägg, hackad vitlök och kapris samt dijonsenap och kryddor
Forma stora, fina pannbiffaroch bryn dem i smör tills de har fått fin färg. Deglasera stekpannan med lite vatten ochoch smaksätt med kalvfond, lite rödvin salt och peppar
Vegetariska Pannbiffarmed Lök, vardagshusmanstema. När såsen är klar lägger du ner biffarna i pannan med såsen och serverar med kokt potatis, pressgurkaoch rårörda lingon
1 Blanda nötfärs, lök, ägg, kryddpeppar, salt och svartpeppar. Smält smör i en panna och stek biffarna 2 minuter på varje sida. 2 Lägg dem i en ugnsfast form och sätt in i ugnen cirka 10 minuter. Behåll smöret i pannan och stek lök och socker 5 minuter. Häll på öl och koka ytterligare 5 minuter. 3 Bryn smör och vitkål i en stekpanna cirka 5 minuter, så att kålen behåller spänsten. Till servering 1 Servera med kokt potatis eller potatispuré
Blanda färsen med majonnäs, lökpulver och salt och peppar. Tillsätt crème fraiche, soja, vinäger, krossade grönpepparkorn, Philadelphiaost och vitvinsvinäger och vispa slätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.