Pannbiff med lök, pressgurka och dijonsås
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pannbiff med lök, pressgurka och dijonsås – recept 4-6 personer
  • 1 färsk gurka (skalad och hyvlad)
  • 1,5 msk socker
  • malen vitpeppar
  • 1 kruka persilja (fint skuren)
  • 1/2 kruka dill (fint skuren)
  • 600-800 g nötfärs
  • 1 liten gul lök (riven)
  • 1,5 dl grädde
  • 2 msk koncentrerad kalvfond
  • 2 msk soja (kinesisk)
  • salt och svartpeppar
  • smör till stekning
  • 2 dl crème fraîche
  • 1-2 msk dijonsenap
  • 1-2 tsk honung
  • salt och svartpeppar
  • 4 gula lökar
  • 1 msk flytande honung
  • 4 msk soja
  • 1 dl rött vin
  • 0,5 dl dl vatten
  • 1 msk koncentrerad kalvfond
  • salt och svartpeppar
  • smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.