50 g margarin. 1 dl mjölk. 4 dl vetemjöl. 3 msk vaniljsocker. 1 citron pressa saften och riv skalet. och grädda de småmuffinsar i 10-12 min. 50 g margarin. 1 dl mjölk. 4 dl vetemjöl
Jag dekorerade med jordgubbar och citronmelis. Hoppas ni haft en trevlig midsommarhelg. Skär ett snitt i vaniljstängerna och gröpa ut fröna med en sked
) Härligt syrlig av citron och lime. Garnera medlimeskivor och sikta florsocker över. )Härom dagen efter att vi hade varit på utvecklingssamtal och han hade visat ett arbete han gör i ett ämne, så blev han sugen på att baka
Riv av det gula skalet från citronen, ta inte med det vita då det ger en besk smak. Tvätta dina egna händer, och samla ihop smöret och spola sedan kallt vatten och knåda smöret så att det tvättas ordentligt
Rör ut melatin i lite extra socker och rör ner i sylten. Skumma och häll upp på. Skär päronen i bitar Koka dem och citronen (eller lime) mjuka, det tar ca 10 minuter. Koka 5 minuter till. Koka 2 minuter, ta kastrullen från värmen. ½ citron (eller 1 lime saft och skal). Ca 1 msk riven färsk ingefära. 1 tsk röd melatin
florsockerlimeskivavispad grädde. Minkompis Jenny var gullig och bidrog med den. Pudra över florsocker och servera den tillsammansmed vispad grädde och en limeskiva
Pressa i limesaften i slutet av koktiden. För länge sedan köpte jag en burk medtomatmarmelad på en julmarknad och sen dess har jag tänkt att jag ska göra min egen tomatmarmelad
Frisk citron- och limegravad fisk till förrätt. Marinering. saft av två citroner. Pressa citron och lime, skölj och tag bort kärnor från chilifrukten, skär i småbitar
Här kommer receptet på den goda efterrätten jag gjorde till valborg. Den här efterrätten var en av dem bästa jag gjort sa sambon och jag kan inte annat än hålla med
Permalink /. Lägg i rabarber, vaniljstång och saften från citronen i en stor kastrull. I går kom jag äntligen till skott medminrabarbermarmelad och den blev himelskt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.