Det kanske låter konstigt och annorlunda medkanel i maten, men det blir väldigt gott. Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång
Späd med en aning vatten och pressad apelsin om du tycker det verkar för tjockt. I steriliserade burkar med locket hårt åtdraget står den sig säkert flera månader, men jag tror nästan att den går åt fortare
Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime. Dela vaniljstången och skrapa ur den i en kastrull, hacka upp vaniljstången i lite större bitar och låt även dom följa med i kastrullen
Pannacotta. Medsmakav vit choklad och lime. Skiva jordgubbar och blanda dem med passionsfrukt. Detta är en av de klart godaste desserterna jag ätit på länge
Mosa gärna sönder bären lite mot kanten av kastrullen med en trägaffel. Blanda bara med iskallt vatten - naturellt eller med bubbel - och isbitar, eller lyxa till det och blanda med riktigt torr cider eller torrt vitt vin
Rabarber- och jordgubbspaj medsmakavkaneloch försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbar med potatismjöl, kaneloch socker i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.