En lite hetare aioli smaksatt med rökt paprikapulveroch sambal oelek, passar bra till fiskgryta eller grillat kött, också mycket gott att blanda i en potatissallad
Idag har jag kokat en köttgryta på hängmörat ytterlår från svenskt nötkött, denna har fått sin smak från paprika samt rött vin som kokat medoch gett en mustig och djup smak
yoghurt blandat med vitlök, lite salt och peppar. Smaka av med chiliflakes. Fredagen är här och kanske vill en äta något lite mer "lyxigt", men som ändå inte kräver alltför mycket jobb
Gjorde en aioli till vår grillade middag idag (som var sojabitar på spett för mig och en köttbit till Peter, och sötpotatis bakad i folie på grillen till oss båda)
Det blev till slut en Ost- och skinkpaj med röd paprikaoch pajdeg med keso. Servera med en blandad grönsallad eller dela den i portionsbitar och frys in till matlådor
Ta ut formen med potatis, lägg paprikahalvorna uppepå potatisarna och låt det stå i ugen i c. Servera med ett bröd till som du gillar och kanske en grönsallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.