Om du använder fryst fisk låter du den tina först och torka sedan med hushållspapper. Servera med valfritt tillbehör, passar perfekt med potatis, pasta, ris eller sallad
Skär fisken i bitar och lägg i skålen till matberedaren med kniven monterad. Tillsätt skivad salladslök, ägg, salt och chilikrydda och mixa till en färs
stek på medelvärmeoch låt svalna innan ni trär på pinnen. blanda samman alla ingredienser till färsen och rulla köttbullar till den form och storlek du önskar
Lägg i en bunke och blanda väl med de övriga ingredienserna. Blanda alla ingredienser till gurkmajonnäs och ha eventuellt i smaksättning, jag har i vitlök, ställ sedan i kylen fram till servering
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Servera med ärtor eller riven morot, dillsås ochpotatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.