4 a
Sätt in mackorna i ugnen så att osten smälter, ca 5-10 minuter Passa så att mackorna inte blir brända. Osten ska precis ha hunnit smälta, då är de klara.
4 b
Har du väldigt bråttom och håller på att dö av hunger så släng in mackorna i micron och kör på lämplig effekt tills osten har smält. Det fungerar i micron men blir inte på långa vägar lika gott.
Näringsvärde för hela paninin (med den fyllningen jag skrivit). Stek i lite kokosolja i en het stekpanna (bred ut smeten med en sked så den blir tunn, eller vicka på stekpannan fram och tillbaka)
Jag gjorde mitt hemgjorda wrapbröd (recept nedan), lade kyckling, tomat, spenat, röd lök och keso (som smälter när man värmer den) och lite riven parmesanost på ena halvan av brödet
Kyckling,. Grillad kyckling på spenatbädd med rödbetor och fetaost. Om du inte har marinerat kycklingen penslar du kycklingen med soja, olja, salt och peppar strax innan den är klar
Huvudnumret i det här inlägget är brysselkål och schalottenlök som bakas knaprigt i ugnen med ett bröd- och parmesanströssel, lite rosmarin och olivolja
Smöra mackorna (smöret ska vara på utsidan när du lägger i mackan i din paninigrill (det fungerar bra med en smörgåsgrill också, men då rekommenderar jag att du använder dig av rostbröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.