Panerad torsk med råkostsallad och picklad gurkdressing
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 4 st torskfiléer
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl västerbottenost
  • fint riven
  • 2 msk mandelmjöl
  • 1 msk pofiber
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 300 g rättika
  • 1 st morot
  • 1 msk dill finhackad
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 0,25 tsk salt
  • 1 st ägg
  • 2 dl neutral olja
  • ex. rapsolja
  • 0,5 tsk ättika
  • 1 msk citronjuice
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 1 krm cayennepeppar
  • 4 st torskfiléer
  • 1 st ägg
  • 2,5 dl västerbottenost
  • fint riven
  • 2 msk mandelmjöl
  • 1 msk pofiber
  • 0,5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 300 g rättika
  • 1 st morot
  • 1 msk dill finhackad
  • 1 msk kallpressad rapsolja
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 0,25 tsk salt
  • 1 st ägg
  • 2 dl neutral olja
  • ex. rapsolja
  • 0,5 tsk ättika
  • 1 msk citronjuice
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 dl crème fraiche
  • 1 krm cayennepeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.