Panerad torsk med pepparrotssås och spenat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 torskfiléer (à ca 150g)
  • 1 ägg
  • 3/4 dl ströbröd
  • 1 krm peppar
  • 2 msk smör eller magarin (+ 2 msk olja)
  •  
  • Pepparrotssås
  • 2 msk smör eller margarin
  • 3 msk vetemjöl
  • 3 dl hönsbuljong
  • 3 dl grädde eller mjölk
  • 2 msk sherryvinäger eller vitvinsvinäger
  • 3 msk pepparrot (2-3 msk
  • riven)
  • 1 pkt bladspenat (fryst 250g)
  • 1 gul lök
  • 1 msk smör eller margarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.