Panerad torsk med currykål
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g torskfilé utan skinn
  • gärna skrei
  • 4 msk rågmjöl
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • Smör och olja till stekning
  •  
  • Grön dressing
  • 2 små knippen olika örtkryddor
  • t ex dill
  • körvel och gräslök
  • 2 dl lätt créme fraiche
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  •  
  • Currykål
  • 1 litet huvud spetskål eller vitkål
  • 1 msk neutral olja till stekning
  • 1 msk curry
  • 20 sötmandlar
  • 1 rött äpple
  •  
  • Tillbehör
  • Bröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.