Panerad schnitzel med persiljestompad potatis
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g Fläskkotlett
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 dl Vetemjöl
  • 100 g Ströbröd
  • 1 st Ägg
  • 0.5 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 700 g Potatis Fast
  • 2 msk Mat & Bak Smör
  • 0.5 st krukor Persilja - färsk
  • 2 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 50 g Grana Padano
  • 250 g Vanliga morötter
  • 0.5 msk Olivolja, Extra Virgin
  • 1 st Äpple Golden Delicius
  • 0.5 st Citron
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.