Lägg en klick av tomatsalsan på varje kycklingfilé. Ingredienser för 6 portioner6 st kycklingfiléer1 äggmjölströbrödsalt och pepparsmör och olivoljaTomatsalsaett gäng med körsbärstomater1 stor bananscharlottenlök1 vitlöksklyftafärsk basilikaTopping2 pkt mozzarellariven parmesanostolivoljaBörja med att banka ut kycklingfiléerna så de blir lite plattare. 6 st kycklingfiléer
Vik eventuellt fiskfiléerna dubbla om de är tunna. 400 g fiskfiléer (t. 2 portioner 400 g fiskfiléer (t. Barnens favorit, och mycket bättre än fiskpinnar
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. Salta och goda. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta
Pensla foliearken med smör-rapsolja, lägg på pangasiusfiléerna. Krydda filéerna, riv citronskal över, dela citronen och krama ur saften av en halva på varje filé
Skär knappt 1 centimeter tjocka skivor av skinkan. Bred senap på alla skivor. Lägg skivad ost på hälften av skivorna och lägg på sparrisbitarna, lämna lite utrymme runt om
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Spättafiléerna var väldigt tunna, så det gick jättefort, max en minut på varje sida. Hej vänner,. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.